Referenser

Coaching

"Jag besökte Malin fem gånger sommaren 2016. Anledningen till att jag tog kontakt med Malin var för att få hjälp med att komma fram till om jag ville vara kvar på mitt jobb eller gå vidare. Det visade sig att det kanske inte var där direkt som mitt problem låg. I slutändan blev det så mycket större än så. Med Malins guidande, tog jag mig fram i min inre värld och hittade styrkor som jag inte visste fanns. Efter tre månader med varandra var jag fylld med en självkänsla som inte fanns innan. Jag hade hittat verktyg för det jag ville göra tillsammans med Malin. Med ett öppet sinne från början, och en nyfikenhet på framtiden var detta en vändning i mitt liv."

Kvinna 51 år

Coaching

"Malin skapar med sitt agerande en lugn och trygg atmosfär som det går lätt att samtala i. Jag har under våra samtal fått många aha-upplevelser, och Malin har hjälpt mig räta ut och komma till insikt i mina annars röriga tankegångar. Att få upptäcka vad som faktiskt är viktigt för mig har hjälpt mig att få motivation att ta tag i tankar och känslor, att komma vidare och gå framåt och ta tag i mitt liv istället för att fastna i dåliga tankemönster."

Man 44 år

Coaching

"Malin är en god lyssnare som har ställt de rätta frågorna för att komma till insikt med vad jag själv kan göra för att komma vidare med olika faser i livet."

Kvinna 52 år

Coaching

"Jag tycker att stämningen vid våra coachtillfällen har varit bra. Malin är en god lyssnare, hon är hjälpsam och förstående, och hon får en att tänka till. Med Malins hjälp har jag lyckats tänka på ett annat sätt och se hur saker egentligen är."

Man 22 år

Förlustbearbetning

"Efter att ha provat andra metoder för att få hjälp att må bättre hittade jag sen Malin. För mig har detta program gett mig stort lugn och trygghet i mina känslor till andra och mig själv. Jag har fått hjälpen att ta fram och bearbeta de förluster jag bär på, och jag kommer även i framtiden ha hjälp av programmet för att bearbeta mina förluster."

Kvinna 52 år

Förlustbearbetning

Sorg- och förlustbearbetningen hos Malin har verkligen hjälpt mig förhålla mig till relationer på ett sundare sätt, inte bara till den relationen jag bearbetade. Jag känner mig nu även mer förberedd att hantera inte bara nuvarande relationer, utan även bättre känna igen och hantera kommande relationer som potientiellt är dåliga för mig.

Man 44 år

Förlustbearbetning

"Malin har varit påläst och gett bra information inför varje möte. Det har känts tryggt och avslappnat varje gång. Malin inger ett stort förtroende och tillit att man har haft lätt för att öppna sig och dela med sig av sitt liv och problem. Känner att jag har kunnat gå vidare på ett bra sätt."

Kvinna 53 år