Referenser

"Malin skapar med sitt agerande en lugn och trygg atmosfär som det går lätt att samtala i. Jag har under våra samtal fått många aha-upplevelser, och Malin har hjälpt mig räta ut och komma till insikt i mina annars röriga tankegångar. Att få upptäcka vad som faktiskt är viktigt för mig har hjälpt mig att få motivation att ta tag i tankar och känslor, att komma vidare och gå framåt och ta tag i mitt liv istället för att fastna i dåliga tankemönster."

Man 44 år

"Efter att ha provat andra metoder för att få hjälp att må bättre hittade jag sen Malin. För mig har sorg- och förlustbearbetningsprogrammet gett mig stort lugn och trygghet i mina känslor till andra och mig själv. Jag har fått hjälpen att ta fram och bearbeta de förluster jag bär på, och jag kommer även i framtiden ha hjälp av programmet för att bearbeta mina förluster."

Kvinna 52 år

"Jag uppskattade Malins lugn och sympatiska förmåga. Hennes lyhördhet och förmåga att förstå just mina problem. Att få se saker/händelser ur andra perspektiv har hjälpt mig framåt. Jag har också fått förmåga att tro mer på mig själv. Skönt att få diskutera saker med en opartisk person. Malin är kanon!"

Kvinna 41 år

"Jag tycker att stämningen vid våra samtal har varit bra. Malin är en god lyssnare, hon är hjälpsam och förstående, och hon får en att tänka till. Med Malins hjälp har jag lyckats tänka på ett annat sätt och se hur saker egentligen är."

Man 22 år

"Samtalen och övningarna men framför allt tankearbetet har hjälpt mig framåt, så att jag idag njuter mera av livet och min nuvarande situation, då jag innan bearbetningen satt fast i ett gammalt mönster."   

Man 46 år

"Jag besökte Malin fem gånger. Anledningen till att jag tog kontakt med Malin var för att få hjälp med att komma fram till om jag ville vara kvar på mitt jobb eller gå vidare. Det visade sig att det kanske inte var där direkt som mitt problem låg. I slutändan blev det så mycket större än så. Med Malins guidande, tog jag mig fram i min inre värld och hittade styrkor som jag inte visste fanns. Efter tre månader med varandra var jag fylld med en självkänsla som inte fanns innan. Jag hade hittat verktyg för det jag ville göra tillsammans med Malin. Med ett öppet sinne från början, och en nyfikenhet på framtiden var detta en vändning i mitt liv."

Kvinna 51 år

"Det var bra att strukturen på metoden var konkret och att både handlingar och känslor vävdes in i samtalen, tydligt kopplade till mina starka egenskaper. Samtalen har hjälpt mig framåt genom att tydliga mål och kriterier sattes, som hjälpt mig att inse att jag ska fortsätta på inslagen väg (min relation)."

Man 38 år

"Jag tycker hela sorg- och förlustbearbetningsprogrammet var bra, kunnat släppa smärtan. Känner mig så mycket lättare. Jag har förstått att det finns många myter kring sorg. Fått andra sätt att tänka. Tack för ditt stöd!"

Kvinna 37 år

"Sorg- och förlustbearbetningsprogrammet har hjälpt mig att inse att "förlåta" någon inte endast handlar om att säga detta till personen det berör. Ett bra program för att komma vidare i livet. Om jag inte hade gått detta just när jag gick, så hade jag inte varit där jag är idag.

Kvinna 41 år

"Sorg- och förlustbearbetningen hos Malin har verkligen hjälpt mig förhålla mig till relationer på ett sundare sätt, inte bara till den relationen jag bearbetade. Jag känner mig nu även mer förberedd att hantera inte bara nuvarande relationer, utan även bättre känna igen och hantera kommande relationer som potentiellt är dåliga för mig."

Man 44 år